Tijdens deze dag zal in het groene huis gesproken worden over een aantal facetten van duurzaam leven. Waar kunnen wij ons "steentje" bijdragen, en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied?

Drie onderwerpen zullen hier centraal staan:

  • De elektrische auto

Wij van Campus Gelbergen hebben hem een aantal maanden getest en zullen hem op deze dag aan u presenteren: onze (geheel) elektrische auto! Dit zal worden begeleid door een presentatie van dr. Jeroen Busscher (KU Leuven), researcher en expert op het gebied van elektrische auto's. U krijgt tevens de kans om in de loop van de namiddag een testrit te maken, dus zorg dat u dit niet mist!

  • Het duurzame huis

De gehele dag zal doorgaan in het u wel bekende groene huis aan de Gelbergenstraat. Het huis is niet enkel groen van kleur, maar minstens even groen in gebruik! Raymond Langenberg, die nauw betrokken was bij de bouw van het huis, zal tijdens een rondleiding uitleg geven bij de verschillende duurzame elementen die dit huis zo groen maken: strobouw, warmtepomp, zonne-energie, etc.

  • Duurzaam personeelsbeleid

Tenslotte zullen onze experts op dit gebied een toelichting geven over het duurzaam personeelsbeleid dat de ploeg, werkzaam binnen Diversity – Campus Gelbergen, intern uitgebouwd heeft. Er worden tevens verbanden gelegd met enkele pertinente vraagstukken die vandaag binnen personeelsbeleid sterk leven.

De middag zal worden afgesloten met een kleine receptie.

info

sprekersdr. Jeroen Busscher (KU Leuven)
Raymond Langenberg (Campus Gelbergen)

locatie
Campus Gelbergen

prijs
gratis, inschrijven wel verplicht met vermelding van eventuele deelname aan de testrit